بر اساس جدیدترین آمار تا صبح یکشنبه بیش از 1 میلیون و 202 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند و تعداد قربانیان بیماری کووید 19 در جهان از 64 هزار و 700 نفر فراتر رفته است. از لحاظ تعداد مبتلایان در جهان آمریکا در رتبه اول و ایران در رتبه هفتم قرار دارد.
شمار مبتلایان از یک میلیون و 118 هزار نفر فراتر رفته است و تا کنون بیش از 59 هزار نفر در 207 کشور در سراسر جهان به دلیل ابتلا به بیماری کووید 19 جان باختهاند. شمار بهبود یافتگان در جهان به 229 هزار نفر افزایش یافته است.
کارگروه اطلاع رسانی ستاد ملی کرونا، جمعه شب با صدور اطلاعیه ای تأکید کرد: تمامی واحدهای توزیعی و خدماتی که مشمول ممنوعیت و محدودیت تردد و تجمع بوده و رستههای آنها قبلاً در اطلاعیههای کمیته اجتماعی ستاد ملی کرونا اعلام شده، تا اطلاع بعدی تعطیل خواهند بود.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود در کاخ سفید گفت که جامعه جهانی دیر خطر و سرعت انتشار ویروس کرونا را درک کردو گفت ما با دشمن نامرئی مواجه هستیم. روز جمعه با 1480 فوتی یکی از مرگبارترین روزهای کرونایی آمریکا بود
طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از هزار نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور از مرز ۷ هزار نفر فراتر برود. مقامات کالیفرنیا درباره روند سریع شیوع ویروس کرونا در این ایالت هشدار دادند.
«تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که کشورها برای برداشتن قرنطینه عجله نکنند؛ زیرا تعجیل در لغو این تدابیر موجب سقوط «شدیدتر و ادامهدار» اقتصادی و افزایش شمار مبتلایان و جانباختگان کرونا میشود.
پژوهشگران "دانشگاه پیتسبرگ"(University of Pittsburgh) آمریکا، اخیراً اظهار کردهاند واکسنی برای بیماری کووید-۱۹ توسعه دادهاند که میتواند حداقل یک سال ویروس را خنثی کند.
شمار قربانیان شیوع بیماری همه گیر «کووید 19» در کشورهای مختلف جهان از 53 هزار نفر فراتر رفت. تاکنون بیش از یک میلیون و 16 هزار نفر نیز در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند. تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت از «افزایش استثنایی» آمار مبتلایان ابراز نگرانی کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی 2 هزار و 875 نفر مبتلای جدید به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته خبر داد. مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری در کشور به 50 هزار و 468 مورد رسید.
دبیر کل سازمان ملل متحد، شیوع ویروس کرونا را بدترین بحران نوع بشر پس از جنگ جهانی دوم خواند. این ویروس با نفوذ به 203 کشور، تا بامداد امروز پنجشنبه، 937 هزار نفر را مبتلا کرده و جان بیش از47 هزار و 280 نفر را در سراسر جهان گرفته است. شمار بهبود یافتگان به 195 هزار نفر رسید.
تا شامگاه چهارشنبه تعداد مبتلایان در ۲۰۳ کشور جهان به بیش از ۸۸۸ هزار نفر رسید. شمار جانباختگان نیز به ۴۴ هزار و ۳۰۰ فوتی و شمار بهبودی ها به ۱۸۸ هزار نفر رسید. فقط طی 24 ساعت گذشته، ۸۶۴ در اسپانیا، ۱۳۴ نفر در هلند و ۵۶۳ نفر در انگلیس در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری ۶۷ ساله روسیه به دلیل تدابیر امنیتی برای مقابله با کرونا، خانه نشین شده است و از راه دور کارهای کشور را مدیریت میکند. رئیس جمهور روسیه هفته گذشته به طور سرزده به بیمارستان اختصاصی بیماران کرونا در منطقه کامونارکا در مسکو رفته بود.
کشورهای مختلف در سراسر جهان با علم به اینکه علاوه بر تلفات انسانی غیر قابل جبران، خسارت اقتصادی کرونا نیز بسیار سنگین و دراز مدت خواهد بود از هم اکنون دست به اقدامات فوری برای کاستن از تبعات اقتصادی کرونا زده اند.
سازمان بهداشت جهانی با اعلام اینکه افراد سیگاری بیش از سایرین در معرض ابتلا به کرونا هستند، انتقال ویروس کرونا از راه هوا را رد کرد و نسبت به احتمال شیوع مجدد ویروس در کشورهای آسیایی و حوزه اقیانوس آرام هشدار داد. تعداد مبتلایان در جهان نزدیک به 830 هزار نفر می باشد.
فرماندار نیویورک هشدار داد که هنوز نبرد اصلی با شیوع ویروس کرونا در این ایالت فرا نرسیده و طی 14 تا 30 روز آینده اوج شیوع ویروس کرونا در این ایالت روی خواهد داد و واکنش دیرهنگام باعث انتشار این ویروس و بروز این فاجعه شده است.